„Ahogy egy híres személyiség mondta: ‘Az igazi minőség sosem hagy cserben.’ És ez pontosan igaz a YATO Dugókulcs készlet racsnis hajtókarral termékre is, melyek elérhetőek a db boltban rendkívül kedvező áron.”

A YATO dugókulcs készletek széles választékban elérhetőek a db boltban, és mindenféle munkához megtalálhatod a megfelelőt ft árakon. A racsnis hajtókarok pedig nem csak nagyobb kényelmet és hatékonyságot nyújtanak, hanem segítenek csökkenteni a db ár bolt ft szállítási díjat is. Ahogy te dolgozol, úgy dolgozik veled a YATO termékek minőségi anyagokból készült eszközei. A YATO db boltban elérhető ft árakon.

De ami igazán izgalmas, hogy az újratölthető akkumulátorral ellátott racsnis hajtókarok még praktikusabbak a db szállítási díj ft bolt ár. Nem kell aggódnod az elemek lemerülése miatt közvetlenül a munka közben, ha használsz egy megbízható db-vel rendelkező boltban kapható ft-vel működő ár. Csak töltsd fel az akkumulátort, és máris készen állsz az akcióra a db boltban! Rendeld meg most és élvezd a gyors ft szállítási díjat!

A YATO dugókulcs és racsnis hajtókar készletekkel mindig biztos lehetsz benne, hogy minőségi db és ft eszközökkel végzed a bolt munkádat. Tarts velünk ebben az ár és bolt blogbejegyzésben, és fedezd fel, mit tudnak ezek a db eszközök! Ne felejtsd el, hogy a szállítási díj is ft.

A YATO 108 részes Dugókulcs készlet racsnis hajtókarral

A YATO 108 részes Dugókulcs készlet racsnis hajtókarral egy fantasztikus eszköz, amely minden fontos méretet tartalmaz. A dugókulcs készlet elérhető a boltban és 10 000 Ft szállítási díj mellett online is megvásárolható. Ezzel a készlettel könnyedén elvégzel bármilyen szerelési vagy javítási munkát otthon vagy akár az autód garázsában. A készlet tartalmazza a szükséges db mennyiségű csavart és anyát, és még egy bolt is található benne. Rendeld meg most, és élvezd a gyors ft szállítási díjat!

A 108 részes dugókulcs készlet minden fontos méretet tartalmaz

Ez a dugókulcs készlet valóságos álom minden barkácshoz, szerelőhöz és db boltban. Az eszközkészletben megtalálhatod a leggyakrabban használt db méreteket, így nem kell aggódnod amiatt, hogy nincs megfelelő kulcsod egy adott munkához. Az árak pedig versenyképesek a boltunkban. A boltban megtalálod a db-készletben található kulcsok széles választékát, beleértve a hatlapú és tizenkét lapú dugókulcsokat is. Az árak is megfelelőek.

 • A 108 darabos készlet többek között tartalmazza az alábbiakat:

 • Különböző méretű dugókulcsok (6-32 mm)

 • Racsnis hajtómű

 • Hosszabbítások

 • Univerzális csuklós adapterek

 • Toldatok

 • Ékszerdoboz tárolásra

Az ergonomikus fogantyúval ellátott racsnis hajtókar könnyű használatot biztosít

A racsnis hajtókar egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi a dugókulcsok gyors és hatékony használatát a db-ban és az árban lévő boltban. Az ergonomikus fogantyúval kényelmesen tarthatod a boltban a kezedben anélkül, hogy fáradna vagy kényelmetlen lenne. A racsni mechanizmus lehetővé teszi a gyors kulcscserét db-ban, így időt takaríthatsz meg és könnyedén elvégezheted a munkát a boltban.

 • Az ergonomikus fogantyúnak köszönhetően:

 • Kényelmesen tarthatod a kezedben

 • Nem fárad el gyorsan

 • Hatékonyan tudod használni

Tartós és rozsdamentes anyagból készült eszközök a megbízhatóságért

A YATO Dugókulcs db készlet minőségi anyagokból készült, amelyek biztosítják az eszközök tartósságát és megbízhatóságát. A dugókulcsok db króm-vanádium acélból (CR-V) készültek, ami rendkívül erős és kopásálló anyag. Ez azt jelenti, hogy hosszú élettartammal rendelkező db kulcsokat kapunk, amelyeket sokáig használhatunk anélkül, hogy deformálódnának vagy meghibásodnának.

A YATO 120 részes Dugókulcs készlet racsnis hajtókarokkal

Az autószereléshez minden szükséges méretet tartalmazza az 120 részes dugókulcs készlet, amely ideális a db munkához. Ez a praktikus eszközrendszer ideális választás mindazoknak, akik saját maguk szeretnék elvégezni a javításokat és karbantartást a járművükön.

Kiváló minőségű króm-vanádium acélból gyártott eszközök a tartosságért

A dugókulcs készletben található összes eszköz kiváló minőségű króm-vanádium acélból készül, amely biztosítja a tartosságot és ellenállást. Ez azt jelenti, hogy ezek az eszközök nem csak hatékonyak, hanem hosszú távon is megbízhatóak maradnak. A króm-vanádium acél rendkívül erős és kopásálló anyag, így bírni fogja az igénybevételt és nem fog deformálódni vagy törni.

 • Az erős és tartós anyag garantálja az eszközök hosszú élettartamát.

 • A kopásállóság lehetővé teszi az intenzív használatot anélkül, hogy aggódni kellene az elhasználódás miatt.

 • A megbízható minőség biztosítja, hogy az eszközök hatékonyan működjenek minden autószerelési feladat során.

A racsnis hajtókarok kétirányú forgatási lehetőséget biztosítanak

A dugókulcs készletben található racsnis hajtókarok rendkívül hasznosak és praktikusak az autószerelés során. Ezek a hajtókarok lehetővé teszik a kétirányú forgatást, ami nagyban megkönnyíti a munkát és időt takarít meg.

 • A racsnis hajtókarok segítségével könnyedén elérheti a nehezen hozzáférhető helyeket.

 • A kétirányú forgatási lehetőség gyorsabb és hatékonyabb munkavégzést tesz lehetővé.

 • Az ergonomikus fogantyúk kényelmes kezelést biztosítanak, így nem fárad el gyorsan a keze.

Az eszközök praktikus tárolórendszerben vannak elhelyezve

A YATO 120 részes Dugókulcs készlet racsnis hajtókarokkal egy praktikus tárolódobozban érkezik. Ez a tárolódoboz nem csak rendszerezett módon tartja az összes eszközt, hanem védi is azokat a sérülésektől vagy elvesztéstől. Így mindig rendben tarthatja az eszközöket és könnyen megtalálhatja őket, amikor szüksége van rájuk.

 • A tárolódoboz segítségével minden eszközt egy helyen tud tartani, így nem veszteget időt a keresésükre.

 • Az eszközök elhelyezése a tárolódobozban védi azokat a sérülésektől vagy elvesztéstől.

A YATO 12 részes Dugókulcs készlet racsnis hajtókarral

A YATO 12 részes Dugókulcs készlet racsnis hajtókarral egy kompakt méretű és könnyen hordozható eszköz, amely ideális választás lehet minden otthoni vagy munkahelyi szereléshez. Ez a szett tartalmazza az összes alapvető méretet, amire szükség lehet az életben maradáshoz – vagy legalábbis ahhoz, hogy elkerüljük a bosszúságot.

Kompakt méretű és könnyen hordozható dugókulcs készlet

Egyik legfontosabb előnye ennek a dugókulcs készletnek az, hogy rendkívül kompakt és könnyen hordozható. Nem kell aggódni arról, hogy hol tároljuk vagy hogyan szállítjuk magunkkal. Akár autószerelésre megyünk, akár csak a háztartásban szeretnénk valamit megjavítani, ez a készlet mindig kéznél lesz.

 • Könnyűsúlyú és ergonomikus tervezés teszi lehetővé egyszerű használatát.

 • Kis mérete miatt elfér bármilyen fiókban vagy csomagtartóban.

 • Hordtáska segítségével még praktikusabban vihető magunkkal.

YATO Dugókulcs készlet racsnis hajtókarral

Minden alapvető méretet tartalmaz

A 12 részes szett minden alapvető méretet tartalmaz, amire szükség lehet a mindennapi szerelési feladatokhoz. Nem kell aggódnunk, hogy nem találjuk meg a megfelelő méretű dugót vagy kulcsot – ez a készlet mindent magában foglal.

 • A készletben megtalálhatók az általánosan használt méretek, mint például 8 mm-től 19 mm-ig terjedően.

 • Az egyes elemek jól láthatóan vannak elhelyezve a tárolódobozban, így könnyen megtalálhatjuk és hozzáférhetünk hozzájuk.

 • Az eszközök minőségi anyagból készültek, ami biztosítja a tartósságot és az élettartamot.

Racsnis hajtóművel könnyedén és gyorsan dolgozhatunk

Egy másik nagyszerű tulajdonsága ennek a dugókulcs készletnek az integrált racsnis hajtómű. Ez lehetővé teszi, hogy könnyedén és gyorsan dolgozzunk anélkül, hogy folyamatosan ki kellene cserélnünk a kulcsokat.

 • A racsnis hajtómű segítségével egyszerűen válthatunk előre és hátra mozgás között anélkül, hogy eltávolítanánk a kulcsot.

 • A racsnis rendszer lehetővé teszi a gyors és hatékony munkavégzést, különösen akkor, amikor szűk helyeken kell dolgoznunk.

 • Az ergonomikus fogantyú kényelmes és biztonságos fogást biztosít.

Rozsdamentes acélból készült eszközök a tartós használatért

A YATO 12 részes Dugókulcs készlet rozsdamentes acélból készült eszközöket tartalmaz, amelyek hosszú élettartamot és tartósságot garantálnak. Nem kell aggódni az eszközök elhasználódása vagy törése miatt.

Hogyan válasszunk megfelelő dugókulcs készletet?

Fontolja meg, milyen típusú munkákhoz szeretné használni a dugókulcsokat. A különböző projektekhez és javításokhoz eltérő méretű és típusú dugókulcsokra lehet szüksége. Ha például autójavítással foglalkozik, akkor olyan készletre van szüksége, amely tartalmazza az autók gyakran használt méreteit. Ha otthoni barkácsolásról van szó, akkor egy sokoldalúbb készlet lehet a legjobb választás.

Vegye figyelembe az elérhető méreteket és azok sokoldalúságát. A dugókulcsok rendelkeznek különböző méretekkel, amelyeket általában milliméterben vagy hüvelykben adják meg. Fontos ellenőrizni, hogy a választott készlet tartalmazza-e az Ön által leggyakrabban használt méreteket. Ezenkívül érdemes olyan készletet választani, amelyben könnyen cserélhetőek a dugófejek vagy adapterek, így még többféle feladathoz alkalmazhatja őket.

Ellenőrizze az eszközök minőségét és anyagát a tartosság érdekében. A dugókulcsoknak strapabírónak és tartósnak kell lenniük, hogy hosszú távon is megbízhatóan szolgáljanak. Keresse a jó minőségű anyagokból készült kulcsokat, például króm-vanádium acélból vagy rozsdamentes acélból. Ezek az anyagok ellenállnak a kopásnak és a rozsdának, így hosszabb élettartamot biztosítanak.

Válasszon olyan készletet, amelyhez racsnis hajtómű is tartozik. A racsni egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi a gyors és könnyű forgatást anélkül, hogy le kellene venni a dugót. Ez nagyban megkönnyíti a munkát és időt takarít meg. Egy jó racsnis hajtóművel ellátott dugókulcs készlettel könnyedén elvégezheti a munkát anélkül, hogy folyamatosan ki- és be kellene csavarnia a dugót.

Racsnis hajtókarok előnyei a dugókulcs készletben

A dugókulcs készletek számos szerszámot tartalmaznak, amelyek segítségével könnyedén és hatékonyan végezhetjük el a munkát. Az egyik legfontosabb eszköz a racsnis hajtóművel ellátott hajtókar. Miért is olyan előnyös ez a funkció? Ebben a részben megvizsgáljuk, hogyan teszi lehetővé a racsnis hajtókar gyorsabb és hatékonyabb munkavégzést, valamint hogy miért könnyebb vele hozzáférni a nehezen elérhető helyekhez.

Gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés a racsnis hajtóműnek köszönhetően

A racsnis hajtóművel rendelkező dugókulcs készlettel dolgozva jelentős időmegtakarítást érhetünk el. A racsni lehetővé teszi, hogy folyamatosan forgassuk az anyát vagy csavart anélkül, hogy vissza kellene vennünk a kulcsot. Ez azt jelenti, hogy nem kell minden egyes fordulat után újra pozícionálni és újrakezdni az anya vagy csavar meghúzását.

 • A racsni egyszerűen bekapcsolható vagy ki is kapcsolható.

 • Nincs szükség arra, hogy a kulcsot minden alkalommal kivegyük és újra pozícionáljuk.

 • A racsnis hajtókar lehetővé teszi a folyamatos munkavégzést, ami gyorsabb és hatékonyabb eredményekhez vezet.

Könnyebb hozzáférés a nehezen elérhető helyekhez

Sok esetben előfordul, hogy egy autó motorházteteje alatt vagy más nehezen elérhető helyen kell dolgoznunk. Ilyenkor nagy segítséget jelent a racsnis hajtókar, amely lehetővé teszi számunkra, hogy könnyedén hozzáférjünk ezekhez a területekhez.

 • A racsnis hajtóművel ellátott hajtókar rövidebb és kompaktabb méretű.

 • Ezáltal könnyebben belefér olyan szűk helyekre is, ahova más eszközzel nehézkes lenne eljutni.

 • Például az autó motorblokkja alatti csavarokhoz vagy az ablakkeretbe rejtett anyákhoz való hozzáférést egyszerűbbé teszi.

Kétirányú forgatási lehetőség a racsnis hajtókarokkal

A racsnis hajtóműnek köszönhetően nem csak egy irányban tudjuk forgatni az anyát vagy csavart, hanem kétirányban is. Ez nagyon hasznos lehet, ha például egy csavart szeretnénk meghúzni, majd később ki kell lazítanunk.

 • A racsnis hajtókar egyszerűen átkapcsolható a kétirányú forgatás között.

 • Nincs szükség arra, hogy a kulcsot felfelé vagy lefelé fordítsuk.

 • Ez időt és energiát takarít meg, mivel nem kell az anyát vagy csavart manuálisan elfordítanunk.

Hogyan használjuk a YATO 108 részes Dugókulcs készletet racsnis hajtókarral?

A YATO 108 részes Dugókulcs készlet racsnis hajtókarral számos munkafolyamat során hasznos eszköz lehet. Ahhoz, hogy hatékonyan kihasználjuk ennek a készletnek az előnyeit, fontos megfelelően használni a dugókulcsokat és a racsnis hajtót. Íme néhány lépés arról, hogyan lehet helyesen használni ezt a készletet:

Válassza ki a megfelelő méretű dugókulcsot az adott munkafolyamathoz.

Az első lépés az, hogy megtalálja az adott munkafolyamathoz legmegfelelőbb méretű dugókulcsot. A YATO 108 részes Dugókulcs készletben számos méret található, így könnyedén megtalálhatja azt, amire szüksége van. Fontos olyan kulcsot választani, amely pontosan illeszkedik az anya vagy csavar fejére, hogy elkerülje az esetleges sérüléseket vagy meglazulást.

 • Vegye figyelembe az anya vagy csavar méretét.

 • Ellenőrizze a kulcson található jelölést.

 • Ha nem biztos abban, hogy melyik kulcs a megfelelő, próbálja ki több méretet és válassza azt, amelyik stabilan illeszkedik.

Csatlakoztassa a dugót a racsnis hajtóműhöz.

Miután kiválasztotta a megfelelő méretű dugókulcsot, következő lépésként csatlakoztassa azt a racsnis hajtóműhöz. A YATO 108 részes Dugókulcs készletben található racsni könnyen kezelhető és biztonságosan rögzíti a dugót.

 • Helyezze be az egyik végét a racsni nyílásába.

 • Nyomja le és rögzítse helyzetbe.

 • Ellenőrizze, hogy szorosan illeszkedik-e és nem lötyög-e.

Használja a racsnit az óramutató járásával megegyező vagy ellentétes irányban történő forgatáshoz.

A racsni egy speciális szerkezet, amely lehetővé teszi az anya vagy csavar könnyű meghúzását vagy lazítását. Fontos tudni, hogyan kell használni ezt az eszközt:

 • Az óramutató járásával megegyező irányban történő forgatással meghúzhatja az anyát vagy csavart.

 • Az óramutató járásának ellentétes irányába történő forgatással lazíthatja az anyát vagy csavart.

 • A racsni kattanást ad, amikor meghúzza az anyát vagy csavart, így könnyen észreveheti, ha elért egy bizonyos nyomatékot.

Ne feledje, hogy mindig szorítsa meg jól az anyát vagy csavart.

A YATO Dugókulcs készlet racsnis hajtókarral alkalmazása racsnis hajtókarokkal

A YATO 120 részes Dugókulcs készlet egy olyan eszközkészlet, amely minden szükséges méretet tartalmaz az autószereléshez. Az eszközök rozsdamentes acélból készültek, így rendkívül tartósak és megbízhatóak. Emellett a racsnis hajtóműnek köszönhetően könnyedén dolgozhatunk akár nehezen elérhető helyeken is.

A 120 részes készlet minden szükséges méretet tartalmaz autószereléshez

Az autószerelés során gyakran találkozunk olyan helyzetekkel, amikor különböző méretű csavarokat vagy anyákat kell eltávolítani vagy rögzíteni. Ezért fontos, hogy rendelkezzünk egy olyan dugókulcs készlettel, amelyben megtalálhatók ezeknek a méreteknek a megfelelő eszközei. A YATO 120 részes Dugókulcs készlet ezt az igényünket tökéletesen kielégíti, hiszen mindenféle méretű dugót és hosszabbítót tartalmaz.

 • A készletben található eszközök között megtalálhatjuk a leggyakrabban használt méreteket, mint például 8 mm-től egészen 32 mm-ig.

 • Emellett a készletben található racsnis hajtómű segítségével könnyedén cserélhetjük a dugókat és hosszabbítókat, így még rugalmasabban alkalmazkodhatunk az adott munkafolyamat igényeihez.

Az eszközök rozsdamentes acélból készültek, így tartósak és megbízhatóak

Az autószerelés során rendkívül fontos, hogy megbízható és tartós eszközökkel dolgozzunk. A YATO Dugókulcs készlet rozsdamentes acélból készült eszközei garantálják ezt a minőséget.

 • Az acél anyagú eszközök nem csak ellenállnak a rozsdásodásnak és a kopásnak, hanem hosszú távon is megtartják eredeti formájukat és funkcionalitásukat.

 • Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódni az eszközök tönkremenése miatt, amikor nagyobb erőt kell kifejtenünk vagy nehezen elérhető helyeken dolgozunk.

A racsnis hajtómű segítségével könnyedén dolgozhat akár nehezen elérhető helyeken is

Az autószerelés során gyakran előfordul, hogy nehezen elérhető helyeken kell dolgoznunk, ahol a hagyományos kulcsokkal nehézkes lenne a munkavégzés. Ebben az esetben a YATO Dugókulcs készlet racsnis hajtóműve jelentős segítséget nyújt.

 • A racsnis hajtómű lehetővé teszi, hogy folyamatosan mozgathassuk az eszközt előre-hátra anélkül, hogy le kellene vennünk és újra feltennünk a dugót.

Hogyan használjuk a YATO 12 részes Dugókulcs készletet racsnis hajtókarral?

Reméljük, hogy ez a blogbejegyzés segített megérteni a YATO 12 részes dugókulcs készlet racsnis hajtókarral való használatát. Ez az eszközkészlet egy igazán praktikus és sokoldalú választás minden otthoni vagy szakmai felhasználó számára. A racsnis hajtómű lehetővé teszi a könnyű és hatékony munkavégzést, míg a kiváló minőségű dugókulcsok biztosítják a stabil fogást és tartósságot.

Ne habozzon kipróbálni ezt az eszközkészletet saját projektekben! Vásárolja meg ma a YATO 12 részes Dugókulcs készletet racsnis hajtókarral, és tapasztalja meg maga is az előnyeit. Ne feledje, hogy a jó minőségű eszközök mindig jobb eredményekhez vezetnek. Bízzon a YATO márkában, és ne engedje, hogy bármi hátráltassa Önt!

Gyakori kérdések (FAQs)

Milyen méretű dugókulcsokat tartalmazza a YATO 12 részes Dugókulcs készlet?

A YATO 12 részes Dugókulcs készlet tartalmazza a leggyakrabban használt méretű dugókulcsokat, amelyeket széles körben alkalmazhat. A készletben található méretek általában 8 mm-től 19 mm-ig terjednek, így képes lesz kezelni a legtöbb hétköznapi feladatot.

Mennyire tartósak ezek a dugókulcsok?

A YATO márka híres a minőségi és tartós eszközeiről. A YATO 12 részes Dugókulcs készlet is ezen elvárásoknak megfelel. Az eszközök rozsdamentes acélból készültek, ami garantálja a hosszú élettartamot és a megbízható működést még az intenzív használat során is.

Van-e garancia a YATO 12 részes Dugókulcs készletre?

Igen, a YATO 12 részes Dugókulcs készletre garancia vonatkozik. A pontos garanciális feltételeket és időtartamot az adott vásárlás helyétől függően kell ellenőrizni. Mindazonáltal, a YATO általában magas színvonalú ügyfélszolgáltatást nyújt, és gondoskodik arról, hogy elégedett legyen vásárlása során.

Ide kattintva tudod megrendelni a terméket.

Categorized in: