A Yato termékek között található Yato dugókulcs készlet is, mely egy olyan szerszám, ami külső kulcsnyílású csavarok kilazítására-, illetve azok meghúzására alkalmas. Ezen eszköz egyik oldalán négyszög formájú üreg található, mely arra szolgál, hogy a racsnis hajtókar, a hajtószár, illetve a nyomatékkulcs hozzá kapcsolhatóvá váljon, másik oldala pedig maga a dugókulcsfej, ami eltérő formájú, illetve méretű lehet (hiszen különféle csavarokhoz különféle fejek passzolnak). Legkeresettebb típusa az fa-, az építő-, valamint az autóiparban leggyakrabban alkalmazott hexa (vagy ahogy a nevéből is adódik, hatlapfejű) csavarok mozgatására alkalmas dugókulcs. Persze emellett számos fajtája van, hiszen ahány féle csavar, annyi féle dugókulcs létezik a világon. Így annak érdekében, hogy adott csavar ki-, illetve betekeréséhez elérhető legyen az éppen aktuálisan szükséges darab, érdemes több fajtát is kéznél és készleten tartani, sőt, a legjobb, ha egy egész szett kerül beszerzésre. A Yato dugókulcs készletek több méretű, illetve formájú dugókulcsot tartalmaznak, így minden problémára azonnali megoldást képesek nyújtani. Persze mindezt a Yato márkától elvárható kiváló minőségben, strapabíró és masszív kivitelben.

Yato dugókulcs készlet minősége:

Napjaink egyik legnagyobb fogalmat bonyolító, és legjobban terjeszkedő vállalata a szerszámpiacon a lengyelországi YOTA S.A., mely professzionális termékeket gyárt és forgalmaz nemzetközi szinten. A vállalat egyik fő védjegye a Yato, mely számos nívós szerszámcsoportot foglal magába. Főként kerti-, építőipari-, valamint autó- és szerviztermékek találhatók meg a Yato termékpalettájában, így például minőségi kalapácsok, körfűrészek, tűzőgépek, satuk, reszelők stb.

Yato dugókulcs készlet használata:

A Yato dugókulcs készlet beszerzése azért is kiváló döntés, mert a benne található termékek jóval optimálisabb megoldást biztosítanak a csavarok ki-, illetve beszerelésére, mint a villáskulcsok, esetleg a csillagkulcsok. Legfőbb előnyük ugyanis, hogy a cserélhető fejek többféle csavartípushoz passzolnak, így helyigényük jóval kisebb, mint például egy villáskulcs szettnek.

Emellett a Yato dugókulcs készletek további előnye, hogy az eltérő kivitelű csuklóknak, toldóknak, valamint hosszított dugókulcsoknak köszönhetően még a nehézkesen hozzáférhető helyeken (így például a személygépjárművek motorterének reparálása során) is könnyedén megoldható a szerelési munka. Persze a csillagkulcsok „családján belül” is léteznek racsnis kivitelű darabok, ám ezek mellett, hogy a dugókulcsokhoz kapcsolható racsnis hajtókarhoz képest csak kis mértékben elterjedtek, jóval kevésbé használhatók olyan helyeken, melyekhez nehéz hozzáférni.

Yato dugókulcs készlet tartalma

 

Yato dugókulcs készlet tartalma:

Mivel a Yato dugókulcs készletekben lévő elemek eltérő méretben állnak a használók rendelkezésére, annak érdekében, hogy a szerelés során egyértelművé váljon, melyikre is van szükség az adott munka elvégzéséhez, a gyártó kétféle méretet is szerepeltet a dugókulcsokon. Egyrészt feltünteti a négyzetes aljzat méretét (angolszász mértékegységben, azaz inchben a hajtószár irányába), valamint jelöli a fej méretét is (angolszász, illetve metrikus egységekben kifejezve, a csavar irányába).

Yato dugókulcs készlet – összegzés:

Összességében tehát a Yato dugókulcs készletek professzionális megoldást biztosítanak a speciális autóipari és mechanikai munkák elvégzéséhez, nívós kivitelezésük (masszív, nagy szilárdságú szerszámacél felépítésük) pedig garantálja, hogy hosszú távon, tartósan képesek ellátni feladataikat.

Webáruházunkban megrendelheti magának a Yato dugókulcs készletet is. Kattintson IDE.

Categorized in: