Yato légkulcs bemutatása:

Egyik legismertebb és legkeresettebb termék a Yato légkulcs, mely egy pneumatikus ütve csavarozó eszköz, és melyet jellemzően autóipari használatra alkalmaznak. Feladata, hogy használója a lehető legminimálisabb erő kifejtése mellett el tudja elérni a megfelelő nyomatékkimenetet, elraktározza az energiát, melyet a kimeneti tengelyre irányítva ütéssel társítsa a csavar lazításának, illetve meghúzásának folyamatát. Ez a pneumatikus eszköz leginkább műhelyekben, szervizekben, illetve üzemekben használatos, ugyanis ezen területeken képes legnagyobb segítséget nyújtani a munkafolyamatok során. Azonban ezeken felül a Yato légkulcsok minden olyan munkaterületen is alkalmasak, melyeknél az elektromos meghajtás akadályba ütközik. Főleg, hogy ezek a szerszámok rendkívül rugalmasan használhatók, kifejezetten praktikusak és roppant hatékonyak, alkalmazásukhoz csak egy megfelelő kompresszor szükségeltetik, csekély a meghibásodási arányuk, és kedvező az árfekvésük is. Ráadásul ezek a pneumatikus eszközök szabványosított gyorscsatlakozóval ellátottak, aminek köszönhetően egyszerűen cserélhetők az egységek. Persze, mint minden szerszám esetén a Yato légkulcs kapcsán is eltérőek az eszköz felé támasztott vásárlói követelmények, hiszen korántsem mindegy, hogy milyen a kéziszerszám vibrációja, sebessége, ütőszerkezetének megjelenése, mennyire tartós, vagy épp mekkora a súlya. Ezen tulajdonságok ugyanis mind-mind lényegesek az elvégzendő munka, illetve a felhasználási terület szempontjából. Érdemes tudni, hogy a levegőkulcsok ötféleképp kerülhetnek kialakításra, ezek alapján egy légkulcs lehet mono- hammer, twin-hammer, pin less, pin clutch, illetve rocking dog. A Yato légkulcsok gyártása a twin-hammer, azaz a két kalapácsos kialakítási vonalat képviseli, mely az egyik legerősebb kialakítású rendszer.

Yato légkulcs hasznalata

Yato légkulcs hasznalat közben

Yato légkulcs termékfejlesztés:

A Yato az immár húszéves, nemzetközi piacokon jelen lévő és egyre dinamikusabban fejlődő lengyel TOYA SA cég minőségi szerszámvédjegye. Ahogy a vállalat minden márkája, úgy a Yato is követi a cég üzletpolitikájában foglaltakat, mely szerint elsődleges a vállalati precíz, modern tervezés, a magasfokú minőségbiztosítás, az hibátlan termékfejlesztés, és a megfizethető árkategória biztosítása. Ezen irányelvek adják ugyanis a professzionális termékek gyártásának, forgalmazásának, valamint a teljeskörű ügyfélkiszolgálásnak az alapját, és ennek köszönhető a vállalat globális szintű elismerése is.

Yato légkulcs használata:

A Yato termékek olyan szerszámok, melyek nem csak hobbiszerelésre, vagy otthoni autószervizelésekkor, hanem akár műhelyszerű alkalmazásra, vagy mindennapos nagyipari szervizfeladatokra is kiválóan használhatók, köszönhetően strapabíró tulajdonságuknak, magas szilárdságuknak és tökéletes kialakításuknak. Arról nem is beszélve, hogy a vállalatnál követik az igények és a követelmények irányvonalát, és ahhoz mérten kerülnek újabb és újabb eszközök a termékpalettába, mely egyre szélesebb körben képes kielégíteni a vásárlókat. A professzionális Yato termékek között egészen biztos, hogy mindenki megtalálja azt, amit keres, ráadásul mindezt kiváló, a piacon egyedülálló ár-érték arányban. Sőt, érdemes azt is megjegyezni, hogy a Yato eszközeire a vállalat törésgaranciát vállal, ami annyit tesz, hogy rendeltetésszerű használat mellett történt terméksérülés esetén a vásárló a hibás eszköz helyett újat kap.

A Yato termékek számos felhasználási területen megállják a helyüket, ám leginkább három fő termékkategóriára bonthatók. A már említett szervizipari és autóipari feladatokra használható eszközök mellett építőipari, valamint kerti termékek is megtalálhatók a kínálatban.

Yato légkulcsok kialakítása:

A Yato légkulcsok tehát kiváló alternatívát jelentenek számos munkafeladat megoldásánál, minőségi kialakításuk, tartós szerkezetük és kiváló műszaki adottságaik (megfelelő fordulatszámuk, levegőigényük, nyomatékuk, szerszámbefogásuk) miatt a legjobb kéziszerszámok között tartják számon világszerte.

Klikkeljen a linkre és vásárolja meg webáruházunkban a terméket.

Categorized in: