Yato márka

A világ egyik releváns kézi-, és elektromos kéziszerszám előállítója, illetve közvetítője a TOYA SA, mely vállalat a nemzetközi piac fontos résztvevője. A cég jól meghatározott, korrekt vállalati stratégiával rendelkezik, mely hozzájárul az új, innovatív termékek zavartalan piacra kerüléséhez, a szegmentációs stratégia erősítéséhez, az új piacok meghódításához, ezáltal a magas jövedelmezőségi mutató és a komoly vállalati fejlődés biztosított a számára. A vállalat kínálati termékei képviselik a piac legnívósabb, legmagasabb szintű profi kézi, – illetve elektromos kézieszközeit, a cég neve pedig egyet jelent a legmagasabb színvonalú, minden igényt kielégítő, egyéni vásárlói kiszolgálással. A cég az egyik legdinamikusabban növekedő vállalat, mely nemcsak a gazdasági felemelkedés, hanem a recesszió idején is felfelé ívelő piaci részesedést tudott produkálni újabb és újabb európai és ázsiai fiókvállalatok és kirendeltségek megvalósításával. Ez nem meglepő, hiszen mind technológiai, mind logisztikai szempontból kiemelkedő vállalatról beszélhetünk. A cég immár több, mint húszéves, melyet Lengyelországban alapítottak, és melyet jelenleg a nemzetközi piacokon részt vevő óriásvállalatként ismernek.

Yato márka termékek

Yato márka legismertebb termékei:

Legismertebb termékei között szerepelnek például a YATO márkát képviselő eszközök is, mely védjegy komoly versenyelőnyt jelent számára a piacon. Hiszen amellett, hogy a yato ár-, valamint minőségszínvonala rendkívül versenyképes, a termékek – köszönhetően a vállalat rugalmas szolgáltatásainak és széleskörű elérhetőségének – gyorsan biztosíthatók a potenciális vásárlók számára. Amellett, hogy rendkívül széles termékpalettával rendelkezik: hiszen a YATO márka eszközei közt minden vevő megtalálhatja a számára legmegfelelőbb eszközt, kifejezetten innovatív védjegyről beszélhetünk: ugyanis az aktuális igényekkel és az elvárásokkal összhangban folyamatosan bővülő termékválaszték várja a vevőket.

A YATO márka kéziszerszámai profi termékek, kiváló, egyedülálló minőséggel rendelkeznek, és professzionális felhasználásra alkalmasak. Persze a kialakításuk amellett, hogy praktikus és könnyű kezelhetőséget biztosít /hiszen céljuk a szakértő, profi munkavégzés/, modern és ízléses is /azaz teljes mértékben megfelelek a huszonegyedik századi dizájnnak/.

Yato márkás termékek

Yato márka minősége:

Mind a kézi-, mind az pneumatikus kéziszerszámok alapkövetelménye a tartós kivitelezés. A YATO strapabíró, hosszú használatot biztosító termékeket garantál, melyet a kiváló minőségű anyagfelhasználás szavatol (hiszen a termékek erős, nívós acélanyagot tartalmaznak). Ennek is köszönhető, hogy a YATO márka rendkívül népszerű a szakemberek körében, sőt, ipari szinten is egyre gyakoribb az ezen védjegyet képviselő eszközök alkalmazása. Annál is inkább, mivel a termékek műszaki paramétereinek, megbízhatóságának, páratlan tartósságának és szilárdságának köszönhetően a YATO eszközök nagy igénybevételnek is kiválóan ellenállnak.

A termékek felhasználhatók akár kerti, építőipari, vagy szervíz munkákra is. Akármi is legyen a cél, a YATO márka garancia a minőségre. Legismertebb termékcsoportjai a kulcsok, a dugókulcsok, illetve azok tartozékai és készletei, az ütközőkulcsok, és azok tartozékai, a nyomatékkulcsok és nyomatékszorzók, a csavarhúzók, a fogók és csőkulcsok, a villanyszerelési eszközök, a kalapácsok, vésők, balták, a csipeszek, satuk és konzolok, a vágószerszámok, a hidraulikus eszközök, az építőipari termékek, a mérőeszközök, a hegesztő eszközök és kiegészítőik, a pneumatikus szerszámok, az autószerelő műhelyek felszerelései, a lakatok, zárak, és ezek kiegészítői, az egészségügyi és biztonsági termékek, a kerti eszközök, valamint a vendéglátóipari berendezések.

Yato márka – Összegzés:

A YATO márka tehát rendkívül sok felhasználási területet ölel fel, és egyes alkalmazási területen belül is nagyon sokféle terméket tartalmaz. Ezen védjegy eszközei között minden szakember megtalálhatja azt a terméket, melyre szüksége van. Ráadásul mindezt ár-érték arányban a legoptimálisabban, és a legmagasabb minőségben.

 

Categorized in: