A Yato szerszámkocsiról:

A szerszámoskocsik rendeltetése a műhelyek, a szervizek vagy akár az üzemek rendjének fenntartása, tehát nem csak ipari, hanem otthoni környezetben is igény van rájuk. Mivel ezek az eszközök – ha csak normál funkciójukat látják el, és használatukkor a legnagyobb gondossággal járnak el – csak a szerszámok tárolására és azok helyváltoztatására alkalmasak (illetve lehetőség van bizonyos fajták esetén az azok tetején való szerelésre is), nincsenek kitéve túlzottan nagy terhelésnek, így hosszú távon szolgálhatják tulajdonosaikat. A technológiai fejlesztések és az egyre növekvő igények ezeket az eszközöket sem kerülték ki, az idők folyamán egyre több és több típusa került piacra. Ma pedig már létezik gumi-, vagy műanyagtetős, fékezhető, valamint több fakkos fajta is, illetve van olcsó, ám jó ár-érték arányú kézikocsi, sőt, kapható drágább, nívós szerszámos szekrény is. A professzionális szerszámkocsi kategóriájába pedig a görgős csapágyú, zárható, sínben futó szivacsozott fiókos változat tartozik, melynek kialakítása, valamint oldalai nagy szilárdságú acéllemezből készülnek, és teteje, illetve sarkai ütés-, valamint olajállóak. Ezen szakszerű eszközök kerekei nagymértékben terhelhetők, valamint könnyedén gurulnak, így teljesen megpakolt állapotban is egyszerűen biztosítható általuk a gyors helyváltoztatás.

Yato Szerszamkocsi YT-09104

Yato Szerszamkocsi YT-09104

Yato szerszámkocsi minősége:

Persze több változat és több márka képviseli magát a szerszámkocsi piacon, a legismertebb és legnívósabb termékek azonban a Yato szerszámkocsik. Ezen védjegy eszközei magas minőséggel rendelkeznek, és akár az ipari területeken végzett mindennapi szervizfeladatok ellátására is képesek. Emellett sokrétűen alkalmazhatók, számos iparág számára jelentenek tartós és optimális megoldást. Napjainkban azonban legfőképp az autóipar, és az autószerviz terén használják ezen eszközöket. A Yato szerszámkocsikat, köszönhetően a márka üzletpolitikájának, nagyfokú tervezés, pontos termékfejlesztés, magasfokú minőségbiztosítás és optimális ár-érték arány jellemzi.

Yato Szerszamkocsi YT-55290

Yato Szerszamkocsi YT-55290

Yato szerszámkocsi készlete:

Emellett érdemes megjegyezni, hogy a Yato szerszámkocsik professzionális termékek masszív, modern kivitelezéssel és rendkívül hasznos funkciókkal. Az üres szerszámkocsikhoz külön beszerezhetők tálcás szerszámszettek is, amelyek azért optimálisak, mert több alternatívát kínálnak, mint a már előre kialakított szerszámpakkok. Napjainkban azonban már elérhetők a szerszámozott kocsik is, melyek pozitívuma, hogy a munkához szükséges eszközök előre kivitelezett, fix helyen várják használóikat, így minden lényeges és elengedhetetlen kéziszerszám azonnal elérhető, mellyel nemcsak sok idő, hanem sok felesleges bosszankodás is megspórolható. A Yato szerszámkocsik tehát üres, és felszerelt állapotban is megtalálhatók a piacon, sőt, ez utóbbiak eltérő felszereltséggel érhetők el. Azonban a legtöbb esetben a szerszámkocsik tartalmaznak csillag-villáskulcs készletet, általában 6-32 mm méretig, kettős, hajlított csillagkulcs készletet különféle méretekben, fogószettet (kombinált-, csípő-, hosszúcsőrű, illetve hajlított csőrű fogóval), csavarhúzó garnitúrát (benne eltérő méretű lapos marokcsavarhúzókkal és lapos csavarhúzókkal), kereszt csavarhúzó összeállítást, többféle méretű dugókulcs készletet, racsnis hajtókart, fix hajtókart, csuklókat, hosszabbítókat, toldókat, imbusz-, torx-, spline kulcsokat, kalapácsokat, valamint laposvéső és hidegvágó szettet is.
Fontos megjegyezni, hogy a felszerelt Yato szerszámkocsik tartalma a márkától megszokott, nívós minőséget képviseli, így az ezen kocsikban lévő kéziszerszámok egytől egyig garantáltan tartós szolgálatot tesznek használóiknak.

Yato szerszámkocsi – Összegzés:

Annál is inkább, mivel teljes mértékben, és számos területen kihasználhatók, a hobbi garázsszervízen át a kis műhelyeken keresztül egészen a nagyipari alkalmazásig, és mindezt kiváló ár-érték arányban.

Webáruházunkban több féle Yato szerszámkocsi közül válogathat. Nézzen szét nálunk.

Categorized in: