A Yato szerszámok minősége, garanciavállalása:

A YATO egy lengyel származású, nemzetközi piacokon jelen lévő, csúcsminőséget képviselő védjegy, mely a TOYA SA cég profi minőségű szerszámmárkája. A vállalat egy dinamikusan fejlődő, komoly technikai felkészültségű cég, melynek fennállása immár több, mint húszéves, azaz kellő szakértelemmel és szaktudással rendelkezik termékei előállításához, értékesítéséhez, illetve vásárlói teljes körű kielégítéséhez. A Yato méltán az egyik legnívósabb kéziszerszám, és elektromos kéziszerszám márka a világon.

Yato szerszámok

Yato szerszámok

Yato szerszámok:

A Yato termékeket leginkább kerti-, szerviz és autó-, valamint építőipari feladatokra alkalmazzák, és otthoni használatuk mellett akár ipari feladatokat is el lehet velük látni. Sőt, napjainkban egyre gyakoribb az intenzív indusztriális alkalmazásuk. Ennek oka, hogy a Yato szerszámok minősége rendkívül kimagasló a piacon, a termékek strapabírók, tartósak, nagy szilárdságúak, praktikusak és könnyen használhatók. Hiszen amellett, hogy huszonegyedik századi, modern dizájn jellemzi ezen eszközöket, a legújabb technológiával készülnek, kifogástalan műszaki szerkezettel bírnak, valamint megbízható, tartós alapanyagokból épülnek fel.

Minőségi Yato szerszámok

Yato szerszámok minősége:

A Yato szerszámok minősége és tartóssága mellett lényeges megemlíteni a vállalati üzletpolitikát is, mely teljes mértékben fogyasztóbarát stratégiára épül. A YATO márka ugyanis fontosnak tartja a nagyszabású tervezést, a folyamatos termékfejlesztést, a magasfokú minőségbiztosítást, illetve a kedvező árszint biztosítását. Ezen üzletpolitikai szempontok alapján működik a vállalat már az 1990-es években történő megalakulása óta, tehát nem véletlen, hogy az óriási termékválaszték minden egyes eleme a lehető legprofesszionálisabb megoldást jelenti leendő tulajdonosa számára. Ugyanis amellett, hogy kiváló a Yato szerszámok minősége, a vállalat az általa gyártott és forgalmazott valamennyi kéziszerszámára törésgaranciát is vállal – mely annyit tesz, hogy a rendeltetésszerű alkalmazás során megsérülő termékek cseréjét biztosítják -, tehát a vásárló biztos lehet benne, hogy a lehető legjobb döntést hozta az általa kiválasztott Yato eszköz(ök) vásárlásával.

Yato termékek:

A legismertebb és legkelendőbb Yato termékek a racsnis hajtókarok, a nyomatékkulcsok, a csillag-villáskulcskészletek, a Yato dugókulcs készlet, Yato légkulcs, illetve a szerszámkészletek, a fogók, a patentfogók, a csapszegvágók, az imbusz-, a torx-, és csavarhúzó szettek, a tűzőgépek, a tűzőkapcsok, a kalapácsok, a satuk, a reszelők, valamint a körfűrészlapok. Ezen Yato szerszámok minősége, illetve ár-érték aránya – ahogy az összes ezen márkához tartozó eszközé is, – teljesen egyedülálló a világon. És mivel ezek az eszközök megfizethető áron kerülnek értékesítésre, azokat nem csak a vállalatok, hanem a magánszemélyek is meg tudják vásárolni, így házi kertészkedés, otthoni barkácsolás, saját garázsban történő autószervizelés során is igénybe lehet őket venni, alkalmazásukkal pedig precíz és gyors munka érhető el. Az óriási termékválasztéknak köszönhetően minden vásárló megtalálja a számára legmegfelelőbb darabot, illetve darabokat. Ez annak is köszönhető, hogy a Yato mindig a legfrissebb követelményeknek, igényeknek és trendeknek megfelelően jelenik meg újabb és újabb innovatív termékekkel, így minden vásárlói szerszámszükségletre megoldást tud nyújtani.

A Yato szerszámok minősége mellett azok elérhetősége is egyedülálló, hiszen a cég nemzetközi piacokon van jelen, így világszerte forgalmazza termékeit, és példátlan logisztikai, raktározási módszereket alkalmaz, mellyel garantált az ügyfelei mielőbbi kiszolgálása. Vagyis a szerszámellátottság szempontjából világszinten biztosítja a zavartalan és folyamatos állományt.

Yato szerszámok – Összegzés:

Összegezve: a professzionális Yato szerszámok minősége (globális szinten is) kivételes, és ez elmondható a termékek ár-érték arányáról, illetve a vevőkiszolgálás színvonaláról is. Nem véletlen tehát, hogy az első számú szerszámmárkák között tartják számon a világon.

A szerszámokat a szerszamsziget.hu weboldalán keresztül is megrendelheti.

Categorized in: